« terug naar vorige pagina

Telefonische bereikbaarheid

Spoed: 010-5997107
Algemeen telefoonnummer: 010-5902425

Graag tussen 8:00 en 12:00 uur bellen voor het maken van afspraken. In de middag zijn wij alleen bereikbaar voor dringende zaken, die niet tot de volgende werkdag kunnen wachten.


Afspraak maken

Bij het maken van een afspraak, vraagt de assistente u naar de reden van uw komst. Als er geen ruimte meer is op het spreekuur, krijgt u een afspraak later in de week. Indien u, voordat u bij ons komt, geen last meer heeft van de klachten, kunt u de afspraak tot 1 uur voor het afgesproken tijdstip kosteloos annuleren.

Let op: Op bepaalde momenten is het drukker dan op andere, waardoor de wachttijd kan oplopen. Het aantal wachtenden is het totaal aantal bellers op dat moment. Omdat we met meerdere assistentes tegelijk aan het bellen zijn, is de wachtrij sneller verholpen.


Terugbelverzoek

Wilt u een uitslag weten of heeft u een korte, niet dringende vraag, dan kunt u een terugbelverzoek inspreken bij de digitale assistente. U wordt dan tijdens een door u gekozen tijdsblok teruggebeld door de assistente. 

 


Herhaalrecept aanvragen

Bel voor een herhaalrecept naar 010-5911620 of klik hier voor het online aanvragen van herhaalrecepten (24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar).

U kunt ook nog steeds uw oude doosjes in onze brievenbus doen.

 


Spoed buiten openingstijden

Huisartsenpost

Voor dringende klachten die niet tot de volgende werkdag kunnen wachten kunt u op werkdagen tussen 17.00 en 08.00 uur en in het weekend contact opnemen met de huisartsenpost.

Huisartsenpost  (010) 24 93 939

U dient altijd eerst te bellen voor een afspraak.

 

contactgegevens 

huisartsenposten Schievliet, Nieuwe Waterweg Noord

Vlietlandplein 2, 3118 JH Schiedam

http://www.huisartsenpost-nwn.nl

 


Levensbedreigende situatie

Bij een levensbedreigende situatie belt u altijd 112.

Levensbedreigend?  bel 112!